44159636 و 44159634-021 0901201-0921 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

شرايط کار دانمارک و ليست مشاغل مورد نياز دانمارک
کشور دانمارک از کشورهاي عضو شينگن مي باشد. نظام اقتصادي با ثبات و فرصت هاي کاري و اقتصاد باز کشور دانمارک امکان مهاجرت به دانمارک را با اخذ ويزاي کاري دانمارک و گرين کارت دانمارک براي متقاضيان خارجي فراهم ميکند. هم چنين مهاجرت تحصيلي به دانمارک نيز فرصت مناسبي را براي يافتن کار در اين کشور و يا ساير کشورهاي عضو شنگن و اتحاديه اروپا فراهم مي کند. دانمارک با توجه به کمبود نيروي کار جوان خود از طريق برنامه گرين کارت دانمارک اقدام به جذب نيروي کار متخصص مي نمايد. در اين مطلب ليست مشاغل مورد نياز دانمارک را آورده و در مورد شرايط کاري دانمارک توضيحاتي ميدهيم.


شرايط کار در دانمارک
عمده ترين صنايع دانمارک را مي توان اين موارد دانست: داروسازي، فرآوري مواد غذايي، کشتي سازي، مبلمان و نساجي، صنايع شيميايي، ماشين آلات و فلزات.
مشاغل مورد نياز دانمارک نيز عمدتاً مشاغل عرصه هاي مهندسي و پزشکي، بيوتکنولوژي و دارو سازي و فناوري اطلاعات مي باشد.


براي يافتن کار در دانمارک از طريق گرين کارت دانمارک و يا راه هاي ديگر به طور کلي نکته مهم و تا حد زيادي ضروري، دانستن زبان دانمارکي مي باشد. دانستن زبان دانمارکي براي اخذ گرين کارت دانمارک در اکثريت موارد و رشته ها يک الزام است و نه صرفاً يک امتياز.
حقوق و مزاياي يک کارمند خارجي در دانمارک دقيقاً هم سان با يک دانمارکي مي باشد. تعطيات کاري هر کارمند در دانمارک 5 هفته در سال است. هفته هاي کاري اين کشور 37 ساعته است که در 5 روز تقسيم مي شود. معمولاً ساعات کاري بين 6 صبح تا 6 بعد از ظهر مي باشد. همانطور که مي دانيم دانمارک جزو کشورهاي گران و با ماليات بالا است، اما اين ماليات صرف خدمات رفاهي و اجتماعي براي شهروندان مي شود، بدين ترتيب کسي که در دانمارک کار مي کند، معمولاً زندگي آرام و با کيفيتي دارد و اين مشمول شاغلان مهاجر اين کشور مي باشد. البته اگر شغل فرد مهاجر جزو مشاغل high demand دانمارک باشد برنامه ي مالياتي ويژه اي براي او در نظر گرفته مي شود که ماليات او را تا 25 درصد در سال و يا حتي 33 درصد در طي 5 سال کاهش مي دهد.


ليست مشاغل مورد نياز براي اخذ ويزاي کاري دانمارك(گرين کارت دانمارک)
الف )گروه مهندسان
مهندس ساختمان
Building engineer
مهندس انرژي
Energy engineer
مهندس محيط زيست
Environmental engineer
مهندس برق
Electrical engineer
مهندس فناوري اطلاعات
IT engineer
مهندس مکانيک
Mechanical engineer
ب ) گروه پزشکان، دندانپزشکان و دامپزشکان
پزشک مشاور / پزشک سرپرست
Consultant doctor / Chief physician
پزشک بيمارستان
Hospital doctor
مشاور پزشکي
Medical consultant
پزشک
Medical doctor
دندانپزشک
Dentist

ج ) ساير رشته هاي دانشگاهي
مميز حسابدار (مامور رسيدگي به حسابها)
Auditor
مشاور حقوقي
Legal counselor
داروشناس
Pharmacologist
ارزياب ملک
Land surveyor
آناليزور امور تجاري
Business analyst
روانشناس
Psychologist
داروساز
Pharmacist
وکيل
Attorney
کنترل کننده امور تجاري
Business controller
کنترل کننده امور مالي
Financial controller
معمار در زمينه فناوري اطلاعات
IT architect
مشاور در زمينه فناوري اطلاعات
IT consultant
برنامه نويس و توسعه دهنده سيستمها
Programmer and systems developer
Anaesthetic nurse
پرستار
Nurse
پرتونگار
Radiographer
تکنسين آزمايشگاه پزشکي
Medical laboratory technologist
پرستار اتاق عمل
Surgical nurse
معلم مقطع ابتدايي و متوسطه
Primary and lower secondary school
teacher
مربي
Pedagogue
مربي اجتماعي
Social pedagogue


براي دريافت اطلاعات لازم در خصوص تحصيل در دانمارک، گرين کارت دانمارک ، ویزای ازدواج دانمارک ديگر روش هاي مهاجرت به دانمارک به مقالات مرتبط در مؤسسه بين المللي راد مراجعه نمائيد.
براي دريافت اطلاعات بيشتر و مشاوره نيز يا با مشاورين ما در مؤسسه بين المللي راد تماس بگيريد