44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com @Radmohajer
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

شرایط اخذ اقامت دانمارک از طریق گرین کارت دانمارک و امتیاز بندی گرین کارت دانمارک


یکی از بهترین راه های اخذ ویزا و اقامت کشور های مختلف اقدام برای مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری در کشور مقصد است و خوشبختانه کشور دانمارک از جمله کشور هایی است که کسب اقامت و ویزا را از طریق فرصت های کاری برای مهاجران امکانپذیر کرده است.
کشور دانمارک به دلیل کمبود نیروی کار جوان و کهن سال بودن مردم  کشورش نیروهایی را برای کار در آن کشور میپذیرد.
برای اخذ ویزای کار یا همان گرین کارت دانمارک افرادی که واجد شرایط باشند می توانند به آسانی برای مهاجرت به کشور دانمارک اقدام نمایند.
مهاجرت به کشور دانمارک از این طریق نیازمند کسب امتیازاتی است که در ادامه این مطلب به مفاد آن و چگونگی تخصیص امتیاز به هریک از موارد برای کسب امتیاز بیشتر برای اخذ ویزای کاری کشور دانمارک به تفصیل پرداخته شده است.
شرایط کسب ویزای کاری کشور دانمارک و امتیازات آن هر ساله دستخوش تغییراتی میشود که در سال جاری میتوان به تغییراتی نظیر:
حذف امتیاز سابقه کاری
حذف  امتیاز شرایط سنی
کاهش زمان اقامت اولیه از 3 سال به 2سال (اقامت موقت اولیه 2سال است)
ارتقا امتیاز افرادی که تحصیلات آنها جزو موارد نام برده شده در positive list باشد از 10 امتیاز به 30 امتیاز (positive list در ادامه آورده شده است)
ارتقا امتیاز دانشگاه های برتر
و ...
اشاره کرد.
آیتم هایی که برای اخذ ویزای کاری دانمارک نیاز به کسب امتیاز دارند شامل موارد زیر هستند:
(لازم به ذکر است که مجموع امتیازات هر فرد برای کسب ویزای کاری دانمارک باید حداقل به امتیاز 100 برسد)
1. آیتم تحصیلات را برا ی گرفتن ویزای کاری دانمارک  میتوان به بخشهای زیر تقسیم کرد:
1.1 :  تحصیلات دانشگاهی
کارشناسی : 30 امتیاز (اخذ ویزا با مدرک کمتر از کارشناسی در واقع امکانپذیر نیست)
کارشناسی + یک سال از کارشناسی ارشد : 50 امتیاز
کارشناسی ارشد : 60 امتیاز
دکتری : 80 امتیاز
1.2 : رتبه دانشگاهی که در آن دانشگاه تحصیل کرده اید و مدرکتان صادر شده است.
اگر دانشگاه محل تحصیلتان دارای رتبه برتری باشد میتوانید امتیاز بالاتری را کسب کنید.
دانشگاه های با رتبه زیر  100: 20 امتیاز
دانشگاه های با رتبه زیر  200: 15 امتیاز
دانشگاه های با رتبه زیر  400: 10 امتیاز
.
1.3 : positive list
اگر تحصیلات شما جزو فهرست مورد نیاز کشور دانمارک (positive list) باشد  میتوانید 30 امتیاز اضافه کسب کنید.

توجه داشته باشید که مرجع تعیین رتبه دانشگاه در ادامه آورده شده است و سایر رتبه بندی ها برای اخذ گرین کارت دانمارک اعتباری ندارند.
نکته: حدکثر امتیازی که از بخش تحصیلات میتوان کسب کرد امتیاز 130 است.
2. مهارتهای زبان های خارجی
مدرک آیلتس (IELTS) با نمره ی بین 5 تا 6 : 20 امتیاز
مدرک آیلتس (IELTS) با نمره ی بیش از 6.5 : 40 امتیاز
مدرک تافل (TOFEL) با نمره ی بیش از 72 : 40 امتیاز
مدارک زبان دانمارکی (dansk) : 5 تا 40 امتیاز
نکته: حداکثر امتیازی که از بخش مهارتهای زبان میتوان کسب کرد امتیاز 40 است.
3. قابلیت انطباق تحصیلی یا کاری :
این آیتم در ویزای کاری دانمارک بدین  معنی است که یکی از موارد زیر وجود داشته باشد:
حداقل یک سال تحصیلات تکمیلی در قاره اروپا که شامل 5 امتیاز است
حداقل سه سال تحصیلات تکمیلی در قاره اروپا که شامل 10 امتیاز است
حداقل یک سال سابقه کار مداوم در قاره اروپا که شامل 5 امتیاز است
حداقل دو سال سابقه کار مداوم در قاره اروپا که شامل 10 امتیاز است
نکته : حداکثر امتیازی که برای ویزای کاری دانمارک  از این بخش میتوانید کسب کنید ، امتیاز 15 است ، و این موضوع قابل ذکر میباشد که در صورت دارا بودن هر یک از موارد ذکر شده بالا 5 امتیاز به عنوان جایزه برای قسمت مهارتهای زبانی شما در نظر گرفته میشود .
برای اخذ ویزای کاری کشور دانمارک توجه به نکات زیر الزامی میباشد:
الف) اقامت موقت اولیه در کشور دانمارک  دو سال میباشد و در پایان این مدت در رابطه با تمدید ویزای کشور دانمارک تصمیم گیری خواهد شد . که طبیعتا در صورتیکه شخص در این مدت توانسته باشد در شغل مورد نظر مشغول به کار شده باشد ویزای دانمارک تمدید خواهد شد . در این رابطه ( تمدید ویزای کاری دانمارک ) موارد زیر باید رعایت شده باشد .

ب) در زمان تمدید اقامت دو ساله اولیه، بایستی:
شخصی که این ویزا را دریافت کرده باشد میبایستی در 12 ماه سپری شده کار کرده باشد و درآمدی  حداقل به میزان 319.725 کرون دانمارک  کسب کرده باشید. بدین معنی که در شغلی با  حداقل درآمد 25000 کرون در ماه مشغول به کار بوده باشد . این درآمد بایستی قانونی بوده و در دانمارک حاصل شده باشد (مثلا نمیتوانید برای یک شرکت در آلمان کار کرده باشید).
این اقامت حداکثر به مدت 3 سال تمدید میشود و در پایان 3 سال طبق سایر قوانین مهاجرت دانمارک اقدام میشود.

ج) با توجه به این که پیدا کردن کار در دانمارک اصلا ساده نیست (بویژه برای کسانی که به زبان دانمارکی تسلط ندارند) این شرط بسیار دشوار بوده و عملا این شیوه مهاجرت را بسیار سخت میکند.
د) برای افرادی که تا قبل از اول ژانویه 2015 کارت خود را دریافت کرده اند شرایط اولین تمدید همچنان بر اساس قوانین قبلی است اما تمدید دوم بر اساس قوانین مهاجرت است.
نکته: افرادی که قبل از اول ژانویه 2015 اقدام کرده اند و کارت اقامت آنها بعد از 2015 آمده است تنها مزیتی که دارند فقط گرفتن کارت 3 ساله است و تمدید این کارت 3 ساله طبق قوانین جدید خواهد بود
.
هزینه های کشور دانمارک :
لیستی از هزینه های زندگی و apply در کشور دانمارک :
1-. application fee برای فرد مهاجر : 6850 کرون دانمارک( حدود 3میلیون تومان)
2-  application fee برای هر فرد همراه : 1600 کرون دانمارک( حدود 720هزار تومان)
لازم به ذکر است که موارد 1 و 2  را هنگامی که شخص برای اخذ ویزای گرین کارت دانمارک به سفارت مراجعه میکند باید به صورت آنلاین پرداخت شده باشد .
هزینه های زندگی در کشور دانمارک به طور خلاصه میتوان گفت که برای هر شخص تقریبا 900 تا 1000 یورو و برای نفر همراه این میزان کمتر میباشد.

لیست مشاغل مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری دانمارك:
الف )گروه مهندسان
مهندسساختمان
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Building engineer
مهندسانرژي
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Energy engineer
مهندسمحیط زیست
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Environmental engineer
مهندس برق
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Electrical engineer
مهندسفناوري اطلاعات
مدارك مورد نیاز: لیسانس
IT engineer
مهندس مکانیک
مدارك مورد نیاز:  لیسانس
Mechanical engineer

ب ) گروه پزشکان، دندانپزشکان و دامپزشکان
پزشک مشاور / پزشک سرپرست
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Consultant doctor / Chief physician
پزشک بیمارستان
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Hospital doctor
مشاور پزشکی
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Medical consultant
پزشک
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Medical doctor
دندانپزشک
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Dentist
ج ) سایر رشته هاي دانشگاهی
ممیز حسابدار (مامور رسیدگی به حسابها )
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس
Auditor
مشاور حقوقی
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس
Legal counselor
داروشناس
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس
Pharmacologist
ارزیاب ملک
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Land surveyor
آنالیزور امور تجاري
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه مدیریت
Business analyst
روانشناس
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Psychologist
داروساز
مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی
Pharmacist
وکیل
مدارك مورد نیاز: لیسانس دانمارکی و فوق لیسانس + مجوز
دانمارکی
Attorney
کنترل کننده امور تجاري
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه مدیریت
Business controller
کنترلکننده امور مالی
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه مدیریت
Financial controller
در زمینه فناوري اطلاعات و مخابرات
معمار در زمینه فناوري اطلاعات
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري
اطلاعات
IT architect
مشاور در زمینه فناوري اطلاعات
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري
اطلاعات
IT consultant
برنامه نویس و توسعه دهنده سیستمها
مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري
اطلاعات
Programmer and systems developer
در زمینه بهداشت، درمان و مراقبتهاي شخصی
پرستار بیهوشی
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Anaesthetic nurse
پرستار
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Nurse
پرتونگار
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Radiographer
تکنسین آزمایشگاه پزشکی
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Medical laboratory technologist
پرستار اتاق عمل
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Surgical nurse
مشاغل آموزشی
معلم مقطع ابتدایی و متوسطه
مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی
Primary and lower secondary school
teacher
مربی
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Pedagogue
مربی اجتماعی
مدارك مورد نیاز: لیسانس
Social pedagogue
همین طور که در مطلب بالا میبیند تعداد ی از رشته ها علاوه بر مدرک تحصیلی نیاز به مجوز کشور دانمارک نیز دارد که طبیعتا دریافت این مجوز کار ساده ای نمیباشد به خصوص که برای دریافت برخی از این مجوزها نیاز به مدرک زبان دانمارکی و تسلط به زبان دانمارکی مورد نیاز میباشد .

برای بررسی شرایط خود و امتیازی که با این روش میتوانید به دست آورید با کارشناسان ما در موسسه بین المللی راد تماس بگیرید  تا در این زمینه و سایر راه های اخذ اقامت دانمارک  مانند اخذ ویزای تحصیلی دانمارک و ... شما را راهنمایی نمایند.