44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

ويزاي توريستي امريکا


به طور کلي مهم ترين شرط در اخذ ويزاي توريستي هر کشوري اين نکته مي باشد که شخص متقاضي بتواند سفارت و يا کنسولگري را قانع کند که پس از پايان مدت ويزا، اقدام به ترک آن کشور مي نمايد و به کشور خود باز مي گردد. اخذ ويزاي توريستي امريکا هم علاوه بر شرط مذکور نياز به مدارک متعددي دارد. اما اين نکته را بايد رعايت نمود که حتي اگر قصد تبديل ويزاي توريستي به ويزاهاي ديگر  پس از ورود به امريکا و اقامت در آن داريد بايستي در هنگام مصاحبه، افسر ويزا را براي بازگشت به کشور خود قانع نماييد و درمقابل او آرام و خونسرد باشيد. مي توان گفت چند راه براي اقامت در امريکا با دريافت ويزاي توريستي امريکا وجود دارد و يکي از آن ها اين است که بتوانيد در مدت اقامت خود در امريکا با ويزاي توريستي، سعي به يافتن شغل و يا راه اندازي کار نماييد و پس از بازگشت به ايران اقدام به دريافت ويزاي کاري امریکا کنيد.روش ديگر نيز اقدام به دريافت اقامت امريکا از طريق پناهندگي است که البته روش اخير به هيچ عنوان مورد توصيه نمي باشد.


مدت اقامت در امريکا با دريافت ويزاي توريستي
 مدت زمان ويزاي توريستي امريکا سه ماهه است که 3 ماه ديگر هم قابل تمديد مي باشد بنابراين مدت زمان حضور در امريکا با دريافت ويزاي توريستي 6 ماه مي باشد.


شرايط لازم براي بالا بردن شانس موفقيت در اخذ ويزاي توريستي امريکا
از جمله شرايطي که امکان اخذ ويزاي توريستي امريکا را بالا مي برد اقدام براي اين نوع ويزا نه به همراه خانواده بلکه به صورت فردي است، به همين دليل توصيه مي شود که حتي اگر همه ي اهالي خانواده تمايل به اقدام براي ويزاي توريستي امريکا دارند، اين کار را به صورت انفرادي براي تک تک اعضاي خانواده انجام دهند و شانس موفقيت در دريافت ويزاي توريستي امريکا را افزايش دهند. عامل ديگر در افزايش موفقيت در دريافت ويزاي توريستي امريکا حضور بستگان درجه اول در امريکا است که اين نوع ويزاي توريستي ويزاي توريستي با دعوتنامه ناميده مي شود؛ در اين صورت فرد مقيم در کشور امريکا که نسبت خانوادگي(درجه يک) با فرد متقاضي دارد، اقدام به ارسال دعوتنامه براي متقاضي مي نمايد. در ضمن درصورت تحصيل در دانشگاه ارائه نامه ي ادامه تحصيل از طرف دانشگاه شخص، امکان دريافت ويزا را بالا مي برد.


انواع ويزاي توريستي امريکا را مي توان دو نوع دانست:
الف) ويزاي B1
ب) ويزاي B2


- نوع اول شامل موارد زير است:
•    ويزاي توريستي امريکا براي انجام امور بازگاني و تجاري
•    ويزاي توريستي امريکا براي انجام مذاکرات بازرگاني(صادرات و واردات)
•    ويزاي توريستي امريکا براي بازديد از اماکن تجاري و بازرگاني
•    ويزاي توريستي امريکا براي سرمايه گذاري در امريکا
•    ويزاي توريستي امريکا براي انجام امور استخدام در امريکا
•    ويزاي توريستي امريکا براي انجام مأموريت هاي شغلي

-    نوع دوم ويزاي توريستي امريکا يا همان ويزاي B2 براي متقاضيان زير مي باشد:
•    ديدار از اقوام و دوستان مقيم کشور امريکا
•    انجام درمان هاي پزشکي در امريکا
•    شرکت در سمينارهاي پزشکي و يا دوره هاي آموزشي مرتبط با شغل و يا تحصيلات فرد
•    شرکت در نمايشگاه هاي بين المللي
•    بازديد از اماکن ورزشي و يا آموزشي
•    تفريح و بازديد از امکان توريستي امريکا
•    شرکت در برنامه هاي بشر دوستانه


مهم ترين مدارک لازم براي اخذ ويزاي توريستي امريکا چيست؟
-    ارائه متني مبني بر هدف و دليل فرد از سفر به امريکا که در انواع ويزاهاي توريستي امريکا ذکر گرديد.
-    ارائه يک برنامه زمان بندي شغلي و يا تفريحي سفر
-    مدارک شناسايي مثل پاسپورت وکپي از صفحات اول و صفحات داراي مهر ويزاهاي قبلي و صفحات مهم و صفحات داراي مهر ورود خروج به کشور محل اقامت و کشورهاي ديگر
-    مدارک مالي نظير نامه هاي بانکي، اسناد مالکيت زمين و يا منزل و  يا شخص ضامن و حامي مالي  فرد
-    مدارک اثبات کننده در آمد ساليانه و درآمد سال گذشته فرد در کشور محل اقامت خود
-    نامه هاي بانکي نشان دهنده دريافت حقوق ماهيانه در صورت شاغل بودن او و يا دريافت حقوق بازنشستگي
-    درصورت امکان ارائه بليط رفت و بازگشت به امريکا
-    ارائه وابستکي هاي مبني بر اثبات بازگشت فرد مثل:
•    وابستگي هاي شغلي به يک شرکت و يا سازمان و ...
•    مدارک استخدام و وظايف و وابستگي هاي فرد در آن سمت
•    وابستگي هاي تحصيلي
•    وابستگي هاي مالي مثل اسناد ملک مسکوني و يا تجاري و ...
•    وابستگي هاي مذهبي و اعتقادي به  کشور محل اقامت
•    وابستگي هاي فرهنگي اجتماعي
•    وابستگي هاي خانوادگي و عاطفي مثل وجود همسر و يا فرزندان در کشور محل اقامت

مدت زمان دريافت ويزاي توريستي امريکا و نتيجه آن در بين سه ماه و حتي کم تر از دو ماه قابل حصول است.


مهم ترين مرحله در اقدام براي دريافت ويزاي توريستي امريکا پر نمودن فرم ds160 مي باشد. لازم است اين فرم دقيق و کاملاً صحيح پر شود و بايستي بين اين فرم و مدارک فرد هماهنگي وجود داشته باشد.


مراحل دريافت ويزاي توريستي امريکا را نيز مي توان بدين ترتيب دانست:
-    تکميل نمودن فرم ds160
-    درخواست وقت از سفارت امريکا و پرداخت هزينه اي به ميزان 160 دلار
-    تعيين هدف سفر و تکميل مدارک مذکور
-    آمادگي براي مصاحبه با سفارت امريکا
-    سپري نمودن پروسه ي Visa Administration
-    و نهايتاً دريافت ويزا
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت ویزای تحصیلی امریکا، ویزای کاری امریکا، ویزای سرمایه گذاری امریکا،دریافت ویزای امریکا از طریق ازدواج، نحوه دریافت گرین کارت امریکا و دیگر را های مهاجرت به امریکا می توانید با مشاورین ما در مؤسسه بین المللی راد تماس حاصل فرمائید.