44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

سرمایه گذاری در امریکا ( EB5)


راه های مختلقی جهت مهاجرت به امریکا و اخذ گرین کارت امریکا وجود دارد،که مهاجرت به طریق اخذ ویزای تحصیلی در امریکا، مهاجرت از روش اخذ ویزای کاری امریکا و مهاجرت به روش سرمایه گذرای، از آن جمله می باشند که در این مقاله روش هاس سرمایه گذاری در امریکاو اخذ گرین کارت امریکا از این طریق و مزایای این روش و هم چنین شرایط سرمایه گذاری در امریکار ا بررسی می نماییم

سرمایه گذرای به روش EB5

این روش از بهترین  و سریع ترین روش های اخد تابعیت و مهاجرت به امریکا می باشد، سرمایه گذاری به روش EB5 در امریکا این امکان را فراهم می آورد که اخذ اقامت دائم امریکا برای فرد سرمایه گذار و تمامی اعضای خانواده او (همسر و فرزندان زیر 21 سال)  در مدت زمان 12 تا 18 ماه میسر گردد ، نکته جالب توجه  در این روش اخذ اقامت شروط لازم کم آن می باشد.این نوع اقامت در سال 1990 توسط کنگره امریکا جهت کنترل مهاجرت های غیر قانونی به امریکا و جذب سرمایه های خارجی به منظور ایجاد نیروی کار به تصویب رسانده شد.هم اکنون سالیانه تعداد 10000 سرمایه گذار می توانند از طریق این نوع سرمایه گذرای گرین کارت امریکا را برای خود و اعضای خانواده خود اخذ نمایند.
اقدام جهت اخذ گرین کارت امریکا تحت این سرمایه گذاری بدین صورت می باشد که فرد سرمایه گذار مبلغ 1 میلیون دلار را سرمایه گذرای می نماید، البته طبق تصمیم دولت امریکا هزینه سرمایه گذاری در مناطق محروم به طور آزمایشی به میزان 500 هزار دلار کاهش یافته است.
شرایط کلی در اخذ این نوع ویزا این سه مورد می باشد:
•    داشتن حداقل 21 سال سن
•    ارائه منابع قانونی داراییها و سرمایه خود
•    انتخاب یک نوع از روش های سرمایه گذاری موجود

فرایند اقدام جهت اخذ گرین کارت امریکا از طریق سرمایه گذاری:
1.    بررسی پروژهای موجود جهت سرمایه گذاری به منظور انتخاب سودده ترین و  کم ریسک ترین پروژه
2.    انجام سرمایه گذاری در پروژه انتخاب شده مورد تأیید دولت امریکا
3.    تکمیل فرم درخواست از طریق سرمایه گذاری و ارسال نمودن آن به اداره مهاجرت
4.    بررسی پرونده درخواستی شما توسط اداره مهاجرت امریکا (USCIS)در طی بازه زمانی 1 الی 3 ماه و تأیید وارسال رسید آن از طرف سازمان مذکور
5.    پس از دریافت رسید مذکور پرونده فرد جهت تعیین زمان مصاحبه به وزارت امور خارجه فرستاده خواهد شد که این امر بازه زمانی 6 الی 8 ماه به طول می انجامد
6.    پس از موفقیت در مصاحبه مذکور در سفارت امریکا فرد گرین کارت خود دریافت می نماید.
7.    فرد 180 روز پس از صدور گرین کارت (ویزای امریکا)موقت فرد می تواند به امریکا مهاجرت نماید.
8.    فرد می تواند پس از 5 سال زندگی در امریکا نسبت به اخذ اقامت دائم امریکا اقدام نماید.

این سرمایه گذرای و مهاجرت به امریکا از این طریق می تواند به دو ورش صورت پذیرد:
الف)سرمایه گذاری 1 میلیون دلاری:
در این نوع سرمایه گذرای فرد می تواند در هریک از ایالات و مناطق امریکا به سرمایه گذاری مبلغ 1 میلیلون دلاری اقدام نماید. از جمله شرایط این نوع سرمایه گذای می توان به این موارد اشاره نمود:
•    ایجاد اشتغال تمام وقت برای 10 فرد امریکایی(حداقل) واجد شرایط به عنوان کارمندان مستقیم شرکت تأسیس شده
•    مدیریت فعالانه شرکت مطابق با استانداردهای روز
سرمایه گذاری 500 هزار دلاری:
سرمایه گذاری باید در مراکز منطقه ای مورد تأیید USCIS صورت گیرد. از جمله شرایط این نوع سرمایه گذاری می توان به موارد زیر اشاره نمود:
•    سرمایه گذاری با ارزش 500 هزار دلار
•    ایجاد اشتغال تمام وقت برای حداقل 10 فرد امریکایی واجد شرایط به عنوان کارمند مستقیم یا غیر مستقیم
•    عدم نیاز به مدیریت فعلانه شرکت

از مزایای این نوع سرمایه کگذاری و اخذ گرین کارت امریکا می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1)    مهاجرت به امریکا از طریق این روش احتیاج به مدرک زبان انگلیسی ندارد.
2)    مهاجرت به امریکا از طریق این روش احتیاج به مدارک تحصیلی بالا ندارد
3)    برعکس سرمایه گذاری در کشورهایی مثل استرالیا اخذ اقامت امریکا از طریق سرمایه گذرای احتیاج به سابقه مدیریت ندارد
4)    کل سرمایه فرد  پس از طی بازه زمانی 5 سال عودت خواهد شد
5)    امکان دریافت گرین کارت دائم امریکا برای فرد سرمایه گذار ، همسر و فرزندان زیر 21 سال او فراهم می گردد.
6)    سرمایه خود می تواند از طریق هدیه ، ارث و تجارت و کسب و کار یا هر روش قانونی دیگر کسب شده باشد
7)    مهاجرت به امریکا با این روش این امکان را برای فرد فراهم می کند که فرد خودش با خانواده اش به امریکا مهاجرت نماید و یا اینکه شخص در کشور خود مشغول به زندگی و کار باشد و فقط فرزندان وی در ایالات متحده مشغول زندگی و تحصیل باشند.
8)    امکان ورود به امریکا در مدت زمان بسیار کم نسبت به گذشته ( 6 تا 9 ماه زودتر از گذشته به دلیل حذف نیاز به اخذ مجوز خزانه داری کل امریکا)
عدم نیاز به حضور دائم در محل سرمایه گذاری و استخدام کارگران چرا که تمام مراحل نظارتی و کنترل هزینه سرمایه گذاری شده توسط مراکز منطقه ای صورت می پذیرد
9)    امکان انتخاب محل زندگی از بین ایالات مختلف وجود دارد.
از ویژگی های خاص مهاجرت به امریکا از روش سرماهی گذاری می توان به نکات زیر اشاره نمود که بایستی مورد توجه قرار گیرد:
با توجه به مورادی که ذکر گردید دو شرط اصلی این نوع اخذ اقامت، سرمایه گذاری و ایجاد شغل می باشد  به منظور اخذ اقامت دائم و هم چنین بازگشت سرمایه فرد هردو شرط حتماً باید محقق گردد. در واقع گرین کارت فرد در ابتدا یک گرین کارت مشروط می باشد و در صورت شکست در سرمایه گذاری و ایجاد شغل برای 10 نفر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، ویزای فرد صادر نخواهد گردید یعنی ویزای موقت او تبدیل به ویزای دائم نخواهد گردید و فرد از امریکا دیپروت خواهد شد.