44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com @Radmohajer
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

ویزای کاری کانادا(Skill worker)


اقامت در کانادا از طریق اخذ ویرای تخصص(skill worker)  در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از افراد جهت مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا بوده، هرچند راه های بسیاری هم چون ویزای تحصیلی کانادا و ویزای سرمایه گذاری کانادا به کانادا جهت مهاجرت به کانادا وجود دارد اما ویزای کاری کانادا از این جهت که که به راحتی امکان کار در کاناد و اخذ اقامت دائم کانادا را فراهم می نماید، بسیار مورد استقبال می باشد.
کانادا در سال های اخیر از رشد و توسعه اقتصادی بسیار بالایی برخوردار بوده و مردمان آن از بالاترین سطوح و کیفیت زندگی برخوردار می باشند. اخذ اقامت کاری کانادا به دو روش فدرال و و ایالت کبک امکان پذیر می باشد و متقضیان بسیاری از کشورمان و از کشورهای دیگر جهت اقامت و زندگی در کانادا از روش ویزای کار(نیروی متخصص)برای مهاجرت استفاده می نمایند. به طور کلی برای اینکه بتوانید جزو واجدین شرایط جهت اقدام برای ویزای تخصص کانادا(skill worker) باشید، باید دارای یکی از شرایط زیر باشید:
1.    پیشنهاد کاری معتبر از یک کارفرما ی کانادایی داشته باشید
2.    دانشجوی دکترا در یکی از مؤسسات آموزش عالی معتبر کانادا (دانشگاه های کانادا ) باشید
3.    دارای حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در یکی از مشاغل مورد نباز اعلام شده در طی 11 سال گذشته باشید
معمولاً متقاضیان در داخل کشور واجد شرط سوم بوده و از این روش جهت اخذ ویزای تخصص کانادا استفاده می نمایند
پس از ارسال درخواست، شرایط فرد براساس سیستم امتیاز دهی و گزینش مهاجرین متخصص براساس فاکتورهایی مورد بررسی قرار می گیرد. این فاکتورها موارد زیر می باشند:
تحصیلات ومدارج علمی،میزان تسلط بر زبان انگلیسی و یا فرانسه،تجربه کاری،سن،داشتن پیشنهاد کار از طرف یک کارفرما در کانادا، قابلیت وفق پذیری
برای این که شما جزو متخصصین واجد شرایط قرار گیرید حداقل باید از سیستم امتیاز بندی مذکور 67 امتیاز را کسب نمائید.
و در مرحله دوم نیز با ارائه مدارک مالی ثابت نمایید که که دارای پول و سرمایه کافی جهت گذران امور زندگی در بدو ورود به کانادا تا زمان یافتن یک کار مناسب را دارید.

به طور کلی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص(ویزای کار) از دو روش زیر صورت می پذیرد:
الف) نیروی کار متخصص فدرال
ب) نیروی کار متخصص ایالت کبک

الف)نیروی کار متخصص فدرال:
طبق برنامه مهاجرتی جدید نیروی فدرال (سال 2015) در ویژگی های اصلی اخذ این نوع اقامت تفاوتی به وجود نیامده و تنها تفاوت آن با سال های گذشته دراین می باشد که لیست خاصی به عنوان مشاغل مورد نیاز اعلام نگردیده و متقاضان با داشتن حداقل 1 سال سابق کاری در هر شغل مدیریتی یا تخصصی و سایر شرایط می توانند در خواست خود را ارسال نمایند، نحوه تشکیل پرونده نیز باید از طریق سیستم ورود پیشتاز(Express Entry) ارسال گردد. شرایط لازم جهت اقدام برای ویزای تخصصی فدرال کانادا:
•    داشتن حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در هر شغل مدیریتی ویا تخصصی
•    مدرک آزمون آیلتس با نمره جنرال حداقل 6
•    مدرک تحصیلی دیپلم و یا بلالاترقابل تطبیق با مدارک تحصیلی کشور کانادا
•    کسب حداقل 67 امتیاز از سیستم امتیاز بندی آزمون ارزیابی مهاجرت تخصصی فدرال
ب)نیروی کار متخصص کبک:
متقاضیانی که به زبان فرانسه تسلط دارند و یا قصد اقامت در شهر مونترال و یا کبک سیتی و یا هریک از شهرهای استان کبک را دارند می توانند برای نیروی کار متخصص کبک اقدام نمایند، البته باید شرایط لازم را احراز نمایند و موارد زیر را در نظر داشته باشند:
•    زبان اصلی مورد لحاظ زبان فرانسه است
•    مدارک فنی و حرفه ای در این روش قابل ارزشیابی هستند و امتیاز بخش می باشند
•    بازه زمانی مورد نیاز برای این اقامت از زمان آغاز تا اخذ اقامت دائم حدود 2 تا 5 سال می باشد

در این قسمت از مقاله سعی داریم سیستم امتیاز بندی جهت گزینش نیروی کار متخصص کانادا را مورد بررسی قرار دهیم:
همانطور که ذکر گردید حداقل امتیاز لازم در حال حاضر 67 امتیاز می باشد.

فاکتور اول: تحصیلات و مدارک علمی فرد
بیشترین امتیاز قابل اخذ در این مرحله 20 امتیاز می باشد.برای مثال :
فرد با مدرک فوق لیسانس یا بالاتر با حداقل 17 سال تحصیلات تمام وقت: 25 امتیاز اخذ می کند
فرد با مدرک دانشگاهی یا بیشتر در مقطع لیسانس با حداقل 15 سال تحصیلات تمام وقت: 22 امتیاز به دست می آورد.
و...
فاکتور دوم: تسلط بر زبان انگلیس و یا فرانسه:
حداکثر امتیاز قابل اخذ از این فاکتور 22 می باشد و حتی اگر فرد با هردو زبان انگلیسی و فرانسه آشنایی داشته باشد می بایستی یکی از آن ها را که تسلط بیشتری دارد به عنوان زبان اول و دیگری را به عنوان زبان دوم انتخاب نماید؛ در هر یک از هردو زبان توانایی شما براساس 4 مهارت خواندن ،شنیدن، نوشتن،صحبت کردن براساس آزمون آن مورد ارزیابی قرار می گیرد، چهار مهارت مذکور براساس 3 سطح مقدماتی و خوب و عالی درجه بندی شده است. آزمون اثبات توانایی زبانی در زبان فرانسه آزمون  TEF ودر زبان انگلیسی آزمون IELTS می باشد.
فاکتور سوم: تجربه کاری
جهت اقدام برای نیروی کار متخصص کانادا داشتن حداقل 1 سال  کار در رشته تحصیلی فرد در طی 11 سال گذشته الزامی است. البته داشتن سابقه کاری بیشتر امتیاز بیشتر را ایجاد می نماید.برای مثال:
داشتن 1 سال سابق کاری: 15 امتیاز
داشتن 2 سال سابقه کار:17 امتیاز
و داشتن 3 سال سابقه کار : 19 امتیاز به همراه می آورد
و...

فاکتور چهارم:سن
حداکثر امتیازی که در این فاکتور می تواند حاصل شود،10 می باشد. امتیاز بندی در این فاکتور برای مثال به این صورت می باشد:
سن 16و کم تر از 16 سال:صفر امتیاز
سن 17 سال: 2 امتیاز  
بازه سنی که بیشترین امتیاز(10) را از آن خود می کند،سنین بین 21 تا 49 سال می باشد

فاکتور پنجم:پیشنهاد تأیید شده کار در کانادا
فرد در صورت داشتن پیشنهاد قطعی کارکه به تأیید اداره توسعه منابع انسانی و مهارت های کانادا(HRSDC)رسیده باشد و یا داشتن اجازه کار موقت می توانید بیشترین امتیاز این فاکتور یعنی 11 امتیا ز را از آن خود نماید

فاکتور ششم:قابلیت وفق پذیری
این فاکتور ششمین و آخرین فاکتور مؤثر در ارزیابی مهارت  های شما می باشد. حداکثر امتیاز قابل اخذ در این مرحله نیز 11 امتیاز می باشد.
این فاکتور شامل چند مورد می باشد  مواردی مثل:
تحصیلات همسر یا شریک زندگی
تجربه کاری همسر یا شریک زندگی در کانادا
داشتن خویشوندان در جه یک در کانادا
و...
البته حتی اگر فرد واجد همه ی این عوامل باشد، بازهم حداکثر امتیاز در این مرحله بیشتر از 11 نمی گردد و فرد نهایتاً می تواند 11 امتیاز از این مرحله اخذ نماید.
سرمایه اولیه لازم در بدو ورود به کانادا قبل از یافتن کار در کانادا:
فرد باید مدارکی نیز مبنی بر تمکن مالی خود  جهت گذارن امور زندگی  در کانادا را ارسال نماید که البته مبالغ  که به عنوان مثال در زیر آمده هر ساله به روز رسانی می گردد:
سرمایه مورد نیاز برای یک نفرددر کانادا: 11115 دلار کانادا
سرمایه مورد نیاز برای دو  نفرددر کانادا:13837 دلار کانادا
سرمایه مورد نیاز برای سه نفرددر کانادا:17011 دلار کانادا

بدیهی است که مبالغ یاد شده به صورت حدودی میباشد.

لطفا برای اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به کانادا با مشاورین موسسه بین المللی راد تماس بگیرید.