44159636 و 44159634-021 0901201-0921 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تجاری دانمارک


برای دریافت ویزای تجاری که یکی از ویزاهای کوتاه مدت دانمارک میباشد مدارکی را باید به سفارت دانمارک در تهران ارائه نمود . برای

اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تجاری دانمارک میتوانید بر روی لینک زیر کلیک بفرمایید و در مورد ویزای تجاری دانمارک یا همان ویزای بازرگانی دانمارک اطلاعاتی را به دست آورید.
ویزای تجاری دانمارک (ویزای بازرگانی دانمارک)
مدارکی که برای این نوع ویزا باید به سفارت تسلیم گردد شامل مدارک زیر میباشد.
1-    فرم درخواست ویزا که باید بطور کامل تایپ و توسط متقاضی امضا شود.
2-    عکس رنگی جدید ) ۵ / ٤ در ۵ / ۳ سانتیمتر، تمام رخ چهره درشت و از نزدیک زمینه روشن موها پشت گوش قرار گیرد)
3-    اصل گذرنامه با حداقل یکسال اعتبار، به همراه کپی از صفحه مشخصات ، و اصل ویزاهای قبلی به همراه کپی صفحاتی که دارای برچسب ویزا میباشد.
4-    کپی رزرو بلیط رفت و برگشت به دانمارک
5-    دعوتنامه میبایستی از شرکت دانمارکی مربوطه مستقیما" به سفارت ارسال شود و حاوی اطلاعات زیر باشد:
- توضیح در خصوص ارتباط بازرگانی متقاضی با شرکت دانمارکی
- مدت اقامت مورد توافق با ذکر دفعات ورود تعداد روزها و مدت اعتبار لازم –
- توضیح در خصوص چگونگی تامین هزینه ها که بیشترمنظور هزینه اقامت و هتل میباشد. برای توضیح در مورد چگونگی صدور دعوتنامه بر روی لینک زیر کلیک بفرمایید تا شرایط دعوتنامه تجاری دانمارک را به طور کامل مطالعه بفرمایید.
شرایط و چگونگی صدور دعوتنامه تجاری دانمارک
6- اصل و کپی از بیمه مسافرتی پزشکی  (به مدت روزهای اقامت در منطقه، معتبر برای یک بار ورود به کل کشورهای شینگن با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو که این پوشش باید روی برگه رسید بیمه نامه قید شود(
توجه به دو نکته نیز ضروری میباشد.
نکته 1:
تمامی این مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و دارای مهر دادگستری و وزارت خارجه نیز باید باشد.
نکته 2:
برای ارائه مدارک به سفارت دانمارک باید از قبل وقتی از سفارت دانمارک اخذ گردد که مدارک را بتوانید به سفارت ارائه نمایید. برای اطلاع از چگونگی گرفتن وقت از سفارت دانمارک میتوانید بر روی لیک زیر کلیک بفرمایید.
چگونگی اخذ وقت از سفارت دانمارک

لازم به ذکر است که هزینه سفارت دانمارک جهت بررسی مدارک 70  دلار آمریکا مییباشد که صرفنظر از نتیجه ویزا قابل برگشت نمیباشد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزاهای دانمارک و راه ها و نحوه مهاجرت به دانمارک میتوانید با مشاورین ما در موسسه بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره های آنان بهره مند شوید.