44159636 و 44159634-021 0901201-0921 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

ویزای O1  آمریکا

 

ویزای O1  آمریکا که به ویزای هنرمندان و ویزای ورزشکاران یا ویزای افراد خاص شناخته میشود، ویزایی است که دولت آمریکا به افراد شناخته شده که دارای توانایی خاصی هستند اعطا میشود. در این نوع ویزا دولت آمریکا به افراد خاص و برتر رشته های ورزشی و هنری و کاری اجازه ورود به آمریکا را میدهد.


این توانایی خاص میتواند در یکی از زمینه های هنری، ورزشی، آموزشی و یا علمی باشد.
ویزای O1  آمریکا در واقع نوعی ویزای کاری برای هنرمندان و ورزشکاران و افراد خاص میباشد. بدین معنی که این افراد با نشان دادن توانایی خاص خود و مدارکی مستند در این زمینه میتوانند ویزای آمریکا را دریافت نمایند. البته این ویزا، ویزای اقامت دائم آمریکا نیست ولی این ویزا قابل تبدیل به گرین کارت میباشد.
ویزای o1  آمریکا به دو دسته تقسیم میشود که تقسیم بندی این ویزا بر اساس زمینه توانایی افراد میباشد و همانطور که گفته شد شامل دو دسته زیر میباشد:
-    ویزای O1A  : این ویزا مخصوص افرادی است که در زمینه ورزشی  یا کاری و یا آموزشی توانایی خاصی داشته باشند.
-    ویزای O1B  : این ویزا مخصوص افرادی است که در زمینه های هنری دارای استعداد خاصی باشند.
برای دریافت ویزای O1  آمریکا باید مدارکی مستند به سفارت آمریکا تسلیم گردد که این مدارک بسته به شرایط فرد متفاوت میباشد ولی در حالت کلی میتوان مدارک را به صورت زیر بیان نمود.


مدارک لازم برای دریافت ویزایO1  آمریکا:
1-    مدارک هویتی مانند شناسنامه و پاسپورت و ...
2-    مدارکی مستند دال بر این  که متقاضی در زمینه ای خاص دارای توانایی بالایی میباشد. ( این مدارک برای افراد با شرایط مختلف متفاوت میباشد.) در حالت کلی میتوان گفت که این مدارک میتواند شامل مدارک زیر باشد.
•    جوایز بین المللی متقاضی ( این جوایز باید شناخته شده باشند مانند مدالهای المپیک برای ورزشکاران )
•    تقدیر نامه های متقاضی
•     کتاب ها و مقاله هایی که در مورد متقاضی نوشته شده است و از متقاضی به عنوان متخصص در رشته خود نامبرده شده است
•    معرفی نامه از افرادی که برترین تخصص در آن رشته را داشته باشند.
•    نامه های که دلالت بر عضویت شخص در کمیته ها و یا سازمانهایی را دارد که افراد معمولی نمیتوانند در آنها عضویت داشته باشند و متقاضیان باید در سطوح بالای این سازمانها عضویت داشته باشند.
3-    پیشنهاد کاری برای متقاضی از آمریکا
4-    قرارداد رسمی پیشنهاد کار توسط کارفرما از آمریکا
5-    تکمیل فرمهای مربوطه
البته مدارک دیگری نیاز وجود دارد که در این مبحث ذکر آنها نمیگنجد.


نکته 1 :
افرادی که ویزای O1  آمریکا را دریافت میکنند، اگر چنانچه دارای دستیار یا کمکی باشند میتوانند برای آنها نیز ویزای آمریکا را دریافت نمایند که به آن ویزای O2  گویند.
نکته 2:
حال اگر متقاضیانی که ویزای O1  آمریکا و یا ویزای O2  آمریکا را دریافت میکنند چنانچه درای همراهی باشند ( همسر و فرزندان زیر 21 سال) میتوانند برای آنان نیز ویزای آمریکا را دریافت نمایند که این ویزا به نام ویزای O3 آمریکا معروف میباشد.
ویزای O1  آمریکا دارای محدودیتهایی نیز میباشد که یکی از محدودیتهای این ویزا عدم اجازه کار برای همراهان متقاضی میباشد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای O1  آمریکا میتوانید از مشاورین ما اطلاعات کامل را دریافت نمایید. مشاوران ما با بررسی شرایط شما در پروسه دریافت ویزای O1  آمریکا را همراه شما میباشند. برای اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در موسسه بین المللی راد تماس بگیرید.