44159636 و 44159634-021 0901201-0921 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

مدارک لازم برای صدور ویزای توریستی کانادا :

سفارت کشور کانادا نیز مانند سفارت همه کشورهای دیگر برای صدور هر نوع ویزایی نیاز به مشاهده مدارکی دارد، و متقاضی برای صدور ویزا میبایستی مدارکی را به صورت حضوری و یا به صورت آنلاین به سفارت کانادا تسلیم نماید، و طبیعتا برای صدور هر نوع ویزایی به مدارک

خاصی نیاز است. در حالت کلی باید بگوییم که مدارکی که به سفارت کانادا ارائه میشود شامل سه سری مدارک میباشد.
الف) مدارک هویتی
ب) مدارک مالی
ج) مدارکی که با توجه به نوع ویزای درخواست شده و همچنین شرایط متقاضی متفاوت میباشد.
مدارک دسته اول و دوم برای تمامی ویزاها تقریبا یکسان میباشد.
مدارک هویتی شامل :
 شناسنامه، پاسپورت جدید و پاسپورت های قدیمی متقاضی، شناسنامه و پاسپورت همراهان، عقد نامه(در صورت وجود)، عکس، مدارک کاری متقاضی شامل (گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب )
مدارک مالی شامل :
پرینت حساب بانکی، سند مالکیت، اسناد مربوط به ثبت شرکت، اسناد مربوط به اوراق بانکی و ...
دسته سوم مدارک همان طور که گفته شد، با توجه به نوع ویزا متفاوت میباشد. برای صدور ویزای توریستی، شخص متقاضی باید مدارکی را ارائه نماید که نشان دهنده دلایل کافی شخص برای رجعت به کشورش باشد. از این دسته از مدارک میتوان به سندهای ملکی که در مالکیت شخص میباشد اشاره کرد. همچنین ارائه مدارک شغلی شخص بسیار مناسب میباشد و یا ارائه مدارکی در مورد ثبت شرکت و یا جواز کسب و ... موارد نیز لازم میباشد.
این دسته از مدارک نسبت به شرایط هر متقاضی کاملا متفاوت میباشد و نمیتوان الگوی واحدی را در نظر گرفت .

برای صدور ویزای توریستی کانادا باید فرم درخواست ویزاهای کانادا نیز توسط متقاضی تکمیل شود. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه بر روی لینک زیر مطالعه بفرمایید.

فرم درخواست ویزا از سفارت کانادا

ذکر این نکته نیز الزامی است که تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شود و مدارکی که به زبان فارسی باشد به هیچ وجه قابل قبول سفارت نمیباشد.
برای اطلاع از چگونگی گرفتن وقت سفارت و هم چنین انواع ویزاهای کشور کانادا میتوانید بر روی لینکهای زیر کلیک بفرمایید.


چگونگی گرفتن وقت سفارت کانادا
انواع ویزاهای کانادا
برای اطلاعات بیشتر در این مورد و همچنین برای مشاوره در مورد روشهای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا میتوانید با مشاورین ما در موسسه بین المللی راد تماس بگیرید.