44159636 و 44159634-021 0901201-0921 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

مهاجرت از طریق ویزای 489 استرالیا


مهاجرت نیروی متخصص از طریق ویزای 489 به استرالیا: این ویزا بر خلاف ویزای 189 و 190 استرالیا که ویزای اقامت دائم بودند، ویزای اقامت موقت استرالیا میباشد. برای دریافت این ویزا شخص متقاضی میبایستی یک اسپانسرشیپ از مناطق کم جمعیت و مناطق مهجور دریافت نماید.

با دریافت این اسپانسرشیپ به شخص 10 امتیاز تعلق میگیرد و متقاضی پس از دریافت این ویزا و ورود به استرالیا و پس از دو سال زندگی و کار در محلی که اسپانسرشیپی را دریافت کرده است میتواند از داخل استرالیا برای اقامت دائم اقدام نماید. لازم به ذکر است که در این نوع ویزا نیز حداقل امتیاز دریافتی باید 60 امتیاز باشد.

نحوه امتیاز گیری در پروسه ویزای نیروی متخصص به استرالیا:
مواردی که در پروسه امتیاز گیری اهمیت دارند شامل سن متقاضی، مدرک زبان انگلیسی، سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی، مدرک تحصیلی و ... میباشد. امتیاز بندی طبق جدول زیر میباشد.

الف) امتیاز بندی نسبت به سن متقاضی
•    18  تا 24 سال 25 امتیاز
•    25  تا 32 سال 30 امتیاز
•    33  تا 39 سال 25 امتیاز
•    40  تا 44 سال 15 امتیاز
•    45  تا 49 سال 0 امتیاز
ب) دارا بودن مدرک زبان انگلیسی(مدرک آیلتس)
•    آیلتس شش 0  امتیاز
•    آیلتس هفت 10  امتیاز
•    آیلتس هشت 20  امتیاز
ج) سوابق مرتبط کاری در کشور استرالیا
•    یک سال 5  امتیاز
•    سه سال 10  امتیاز
•    پنج سال 15  امتیاز
د) سوابق کاری مرتبط  با مدرک تحصیلی
•    سه سال 5  امتیاز
•    پنج سال 10  امتیاز
•    هشت سال 15  امتیاز
و) مدارک  تحصیلی
•    فنی حرفه ای 10  امتیاز
•    کارشناسی و کارشناسی ارشد 15  امتیاز
•    دکتری 20  امتیاز
ه) سایر موارد موثر در امتیاز بندی جهت اخذ ویزای استرالیا
•    تحصیل در استرالیا حداقل 2 سال :5 امتیاز
•    مهارتهای همسر : 5 امتیاز
•    گذراندان دوره تخصصی به مدت یک سال: 5 امتیاز
شرایط همسر متقاضی برای دریافت امتیاز:
•    در ویزای شما به عنوان همسرتان معرفی گردد.
•    شهروند استرالیایی نباشد.
•    کمتر از 50 سال سن داشته باشد.
•    مدرک آیلتس 6 در هر 4 مهارت داشته باشد.
•    شغل او در میان مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد و ارزشیابی مدرک خود را اخذ کند.
•    در شغل مربوطه ی خود یک سال از 2 سال اخیر را کار کرده باشد.