15و44124814-021 44124850-021 09210901201 boss.radmohajer@gmail.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

مدارک لازم  جهت اخذ ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا


در مقالات قبلی گفته شده که ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا به چه ویزایی گفته میشود و همینطور تقاوت این دو نوع ویزا (تفاوت ویزای ازدواج و نامزدی آمریکا)هم توضیح داده شده است . در این مقاله قصد داریم مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ازدواج آمریکا و همچنین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نامزدی آمریکا را بررسی کنیم .

البته لازم به ذکر است که به دلیل شباهت این دو ویزای به یکدیگر تعدادی از مدارکی که باید به سفارت ارائه گردد مشترک میباشد ولیکن به دلیل حساسیت این نوع ویزا و احتمال سوری بودن ازدواج و نامزدی زوج و زوجه ، سفارت با ریزبینی بسیار زیادی مدارک ارائه شده را بررسی میکند که هر گونه خطایی هر چند کوچک در ارائه مدارک ممکن است شخص را از دریافت ویزای ازدواج آمریکا و یا ویزای نامزدی آمریکا باز دارد، بنابراین پیشنهاد میکنیم کسانی که  برای این نوع ویزا اقدام میکنند با دقت فراوان مدارک را تکمیل کرده و در اختیار سفارت قرار دهند و در این زمینه حتما با افراد مطلع مشاوره نمایند.
مدارکی که برای دریافت ویزای نامزدی آمریکا مورد نیاز است به شرح زیر میباشد:
1- تکمیل فرمی که به نام فرم  I-129F شناخته میشود . لازم به توضیح است که این فرم توسط نامزد آمریکایی باید تکمیل شود. این فرم بیشتر حاوی مشخصات فردی میباشد.
2- فرم G-325 نیز دیگر فرمی هست که هر دو نفر به صورت جداگانه باید تکمیل نمایند.
3- گواهی تولد زوج و زوجه باید به سفارت ارائه گردد که البته منظور از گواهی تولد برای ایرانیان شناسنامه این افراد میباشد که باید ترجمه آن به سفارت ارائه گردد.
4- در صورتیکه که زوج یا زوجین قبلا ازدواجی داشته اند باید مدارک مربوط به طلاقنامه نیز ترجمه شده و به سفارت ارائه گردد.
5- کپی گذرنامه های زوج و زوجه
6- کپی تامین اجتماعی (Social Security) نامزد آمریکایی
7- چند قطعه عکس پرسنلی از هر دو نفر
8- مبلغ 340 دلار آمریکا
9- و مدارک اضافه ای که ثابت نماید دو نفر با هم نامزدی میباشند مانند عکسهای مشترک در مسافرت یا در مراسم های خاص .

مدارکی که برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا مورد نیاز میباشد به شرح زیر است :
1- تکمیل فرم I 130   توسط زوج یا زوجه ای که شهروند آمریکا میباشد.
2- ترجمه عقد نامه
3- تکمیل فرم G-325 توسط هر دو نفر
4- گواهی تولد زوج و زوجه باید به سفارت ارائه گردد که البته منظور از گواهی تولد برای ایرانیان شناسنامه این افراد میباشد که باید ترجمه آن به سفارت ارائه گردد
5- در صورتیکه که زوج یا زوجین قبلا ازدواجی داشته اند باید مدارک مربوط به طلاقنامه نیز ترجمه شده و به سفارت ارائه گردد
6- کپی گذرنامه های زوج و زوجه
7- کپی تامین اجتماعی (Social Security) نامزد آمریکایی
8- مبلغ 420 دلار آمریکا
9- چند قطعه عکس پرسنلی

ذکر این نکته نیز الزامی هست  که ممکن است مقدار مبالغ فوق تغییر نماید.

 

البته همانطور که قبلا نیز گفته شد مدارکی که باید ثابت نماید ازدواج ، ازدواج سوری نمیباشد نیز باید به سفارت ارائه گردد که این مدارک نسبت به شرایط افراد متفاوت میباشد.
در صورتیکه در مورد مدارک لازم برای اخذ ویزای نامزدی و ازدواج آمریکا و یا دیگر طروق مهاجرت به آمریکا نیاز به مشاوره دارید میتوانید با مشاورین موسسه بین المللی راد تماس بگیرید و از مشاوره های آنان بهره مند شوید.