44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

فرم ازدواج استرالیا


در این مقاله قصد داریم درمورد ویزای ازدواج استرالیا و  مدارکی که برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا نیاز هست و همچنین در

مورد تکمیل فرمهای مربوط به ویزای ازدواج استرالیا مطالبی را ارائه نماییم . در ابتدا باید بگوییم که برای مهاجرت به استرالیا راه های  متعدددی وجود دارد و همواره استرالیا مقصد بسیاری از مهاجران از سراسر دنیا قرار گرفته است.چرا که استرالیا از لحاظ آب و هوایی ،امکانات معیشتی ، کار ، تفریح ، حقوق شهروندی و بسیاری جهات دیگر در رده بالایی نسبت به بسیاری از کشورها قرار می کیرد.از جمله ویزاهای مربوط به کشور استرایا می توان به ویزای ازدواج استرالیا ، ویزای کاری استرالیا (skilled workers) ، ویزای سرمایه گذاری استرالیا ،ویزای تحصیلی استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا و غیره اشاره کرد.ما در این نوشتار قصد داریم یکی از روش های مهاجرت به استرالیا با عنوان ویزای ازدواج استرالیا و چگونگی تکمیل فرم های مربوطه را شرح دهیم.
مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به استرالیا به عنوان همسر ، نامزد و یا شریک زندگی یک فرد تبعه استرالیا ، مقیم (داِئم) استرالیا و یا تبعه واجد الشرایط نیوزلند عبارتند از :
•    فرم تکمیل شده و امضا شده توسط متقاضی
•    فرم تکمیل شده و امضا شده توسط فرد تبعه (مقیم) استرالیا ( فرمهایی که برای دریافت ازدواج تکمیل میشود سه نوع فرم میباشد که برای تکمیل هر کدام از فرمهای ازدواج ، میبایستی اطلاعاتی که درخواست شده را به وضوح وارد شود. دقت بفرمایید که چنانچه در وارد کردن اطلاعات تناقضی باشد منجر به رد شدن ویزا میشود.)
•    فرم تکمیل شده و امضا شده برای همه متقاضیان بالای 16 سال
•    مدارک دال بر پرداخت هزینه درخواست به شماره حساب سفارت استرالیا
•    اصل و کپی گذرنامه
•    چهار قطعه عکس
•    کپی برابر اصل شده از شناسنامه متقاضی و فرد تبعه (مقیم) استرالیا
•    مدارک دال بر اقامت دایم و یا تابعیت همسر (نامزد) در استرالیا
•    کپی تایید شده از سند ازدواج ، سند طلاق و یا گواهی فوت  از متقاضی و همسر (ازدواج فعلی و قبلی)
•    گواهی و یا سند تغییر نام (در صورت تغییر نام متقاضی یا همسر)
•    گواهی شغلی و همچنین گواهی بررسی مالیاتی همسر (نامزد) از اداره مالیات استرالیا
•    گواهی قصد ازدواج از عاقد رسمی در استرالیا (فقط برای متقاضایان ویزای نامزدی)
•    گواهی عدم سوئ پیشینه از دادگستری ایران و یا کشوری که متقاضی در آن اقامت دارد.
•    و مدارکی که اثبات کند طرفین با یکدیگر در ارتباط هستند


برای کسب اطلاعات دقیق تر در رابطه با مطالب فوق الذکر و همچنین روش های دیگر مهاجرت به استرالیا از جمله ویزای کاری استرالیا (skilled workers) ، ویزای سرمایه گذاری استرالیا ،ویزای تحصیلی استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا و غیره می توانید با شماره تماس های موسسه بین المللی راد تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره ببرید.