44607295 021-44604796 admin@radmohajer.com کانال تلگرام اینستاگرام
ورود ثبت

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
لیست کشورها
مهاجرت سرمایه گذاری
دپارتمان زبان

سرمایه گذاری در یونان


کشور یونان از جمله کشورهایی است که امکان اخذ ویزا و اقامت دایم از طریق سرمایه گذاری را فراهم می نمائد؛ سرمایه گذاری در یونان اجازه اقامت در یونان را در اختیار فرد قرار می دهد و پس از مدت مقرر شده فرد از حق شهروندی و یا اقامت دایم یونان بهره مند می گردد.
یونان به عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادگاه دموکراسی کشوری آرام است که امکان دسترسی به اروپا را فراهم می نماید. مهاجرت سرمایه گذاری به یونان یکی از مناسب ترن راهها برای اقامت فرد در اروپا می باشد. اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری از راه های متفاوتی امکان پذیر می باشد. کشور یونان از سال 2013 اقدام به جذب سرمایه های خارجی نموده است.
به طور کلی مهاجرت سرمایه گذاری به یونان نیازمند دارایی معادل 300000 یورو می باشد ، هم چنین الزامی می باشد که فرد برای 10 نفر ایجاد اشتغال نماید که از این 10 نفر 3 نفر باید دارای تابعیت یونانی باشند . بعد از گذشت 5 سال از زمان سرمایه گذار ی در صورت پابرجا ماندن سرمایه گذاری امکان اقامت دایم کشور یونان یعنی اقامت دائم اروپایی شنگن فراهم خواهد شد.
کشور یونان در واقع شرایط راحتی را برای اقامت از طریق سرمایه گذاری فراهم می نماید و به همین دلیل هم متقاضیان بسیاری از زمان آغاز این امکان در یونان اقدام به سرمایه گذاری و اخذ اقامت می نمایند.
مزایا ی اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری:

1)    به دست آرودن اجازه اقامت در یونان
2)    شروع به کسب و کار بدون نیاز به اخذ اقامت کاری یونان
3)    برخورداری از امکانات آموزشی برای فرزندان شخص
4)    ساخت سریع دارایی
5)    امکان انتخاب آزادانه محل کارو زندگی پس از اخذ اقامت دایم یونان
6)    عدم نیاز به دانستن و یا مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
7)    امکان افتتاح حساب در بانک های اروپایی
8)    امکان استفاده از مزایای تحصیلات رایگان در اروپا
9)    امکان اخذ اقمت برای افراد زیر 21 سال
10)    ملزم نبودن به سکونت در این کشور
11)    امکان فروش ملک و اقامت به فرد خارجی دیگر
12)    راه اندازی اشتغال در صورت تمایل


اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در یونان روش های مختلفی دارد که می توان به موارد زیر اشاره نمود:
انواع روش های سرمایه گذاری در یونان:
الف)اخذ ویزا از طریق خرید ملک مسکونی
ب)اخذ ویزا از طریق تمکن مالی
ج)اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت


الف)ویزا از طریق خرید ملک مسکونی
در کشور یونان می توان از طریق خرید ملکی به قیمت 250 هزار یورو اقامت این کشور را اخذ نمود که این اقامت هر 5 ساله با حفظ سرمایه مذکور قابل تمدید می باشد. در این نوع از اخذ اقامت تعداد اعضای خانواده و فرزندان بالای 18 سال در قیمت قرارداد موثر می باشد، در صورت تعهد این نکته که سرپرست خانواده مسئولیت فرزندان بالای 18 را عهده دار شود و توانایی مالی آن ها را داشته باشد امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال هم وجود دارد. در این نوع از اخذ اقامت احتیاجی به راه اندازی کسب و کار وجود ندارد.

ب)اخذ ویزا از طریق تمکن مالی:
در این نوع ویزا که FIP نام دارد فرد بدون این که احتیاج به ثبت شرکت داشته باشد و یا اینکه روش سرمایه گذاری خود را ارائه دهد فقط با اثبات توانایی مالی خود برای زندگی در یونان اقامت این کشور را به دست می آورد.  در این نوع ویزا فرد حق کار ندارد و فقط از امکان تحصیل برخوردار می باشد. هم چنین ابتدا امکان اقامت یکساله و بعد اقامت 3 ساله و بعد از 5 سال امکان تقاضای اقامت دائم وجود دراد. در این نوع از ویزا همراهان اصلی شخص نیز امکان اقامت می یابند.برای اثبات تمکن مالی سه شرط وجود دارد:
1.    نشان دادن حساب بانکی شخص
2.    سود سهام: مبنی بر دریافت سودی از محل سها فرد
3.    ارائه  اجاره نامه املاک شخص: مبنی بر دریافت درآمدی به صورت ماهانه از محل اجاره
از این سه مورد فرد حداقل باید دو مورد آن را ارئه بدهد . این مدارک نشان دهنده این است که فرد بدون حضور در ایران درامد کافی را دارد

ج)اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت:
این نوع از اقمت هر سه ساله قابل تمدید می باشد که در صورت دارا بودن شرایط لازم تبدیل به اقامت دائم می گردد.
ثبت شرکت در یونان دارای شرایطی می باشد :
•    شهروند اتحادیه اروپا نباشد
•    یک طرح کار ی (Bussiness plan) قبل قبول ارئه شود
•    سرمایه گذاری با مبلغ حدود  300 هزار یورو صورت بگیرد
•    برای افراد بمی یونان حداقل 10 موقعیت کار یایجاد کند (یعنی 30% موقعیت های کاری آن با افراد بومی پر شود)


نکات خاص در مورد سرمایه گذاری در یونان:
•    به طور کلی محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
•    لازم به ذکر بوده،در صورت سرمایه گذاری از طریق ودیعه به ازای هر فرد همراه با متقاضی اصلی، درصدی به مبلغ ودیعه اضافه خواهد شد.
•    در دو مورد خرید ملک و گذاشتن ودیعه، متقاضی اجازه کار در کشور یونان را نخواهد داشت.